Lid worden

We nodigen u van harte uit om lid te worden!

Kom bij de grootste brancheorganisatie voor fabrikanten van voedingsmiddelenmachines in Nederland. Onze leden zijn actief in de hele wereld en voor veel leden bestaat het grootste gedeelte van de omzet uit export. Nederland is een van de grootste exporteurs in de wereld van technologie in de voedselverwerkende industrie. Om deze goede internationale positie te behouden, is delen van kennis, een goede infrastructuur voor opleiding en een goede lobby bij de overheid de beste garantie om dit te behouden en vergroten. Daarnaast biedt GMV een exclusief netwerk van ‘decision makers’ in de industrie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een GMV-lidmaatschap? Nodigt u mij alstublieft uit voor een bezoek aan uw bedrijf voor een korte introductie.

Marcel van Haren

 

GMV is de brancheorganisatie van fabrikanten van machines voor de voedselverwerkende en -verpakkingsindustrie in Nederland. Wij vertegenwoordigen de leden en brengen hen in contact met alle belangrijke partijen in onze industrie. We zijn niet alleen een platform voor de communicatie tussen leden, maar ook een bron van informatie.

Omdat alle GMV-leden bedrijven zijn die internationaal opereren, zijn ook internationale activiteiten en contacten onderdeel van het GMV-portfolio.

Lid worden van GMV geeft u toegang tot een groot netwerk van bedrijven die wereldwijd actief zijn, kennis delen en gezamenlijk het Nederlandse ecosysteem voor de Agri, Food & Technologie verstevigen.

Aanmeldformulier Lidmaatschap GMV

Bekijk de gedragscode van GMV

 

Directeur


Marcel van Haren

GMV T: +31 88 400 85 37 E: gmv@fme.nl