AgriFoodTech Disruptie Diner

Datum: 12 Dec 2018

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een  hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Wat kan je verwachten?

– Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.

– Met een exclusief high-level gezelschap uit de wereld van Agri, Food & Tech in dialoog over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert! 

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten!

Bevestigde keynote sprekers
David Wallerstein (CXO Tencent) en Jeroen van den Hoven (professor Ethiek & Technologie aan de TU Delft) zijn de bevestigde keynote sprekers! Alvast opwarmen? Bekijk dan de speech van David Wallerstein over de Human Future.

 

Praktische informatie

Locatie
De aftrap en de keynote presentaties vinden plaats tijdens de AgriFoodTech in de Brabanthallen. Het exclusieve diner op uitnodiging volgt daarna bij het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Tijden
16.00 – 21.30

Kosten
 €150 

Aanmelden
Een selectief gezelschap wordt uiteindelijk voor het diner uitgenodigd. Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Het AgriFoodTech Platform is een samenwerkingsinitiatief van:

Geplaatst op: 2018-09-21