AgriFoodTech DisruptieDiner

Datum: 12 Dec 2018

 

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je al een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Wat kan je verwachten?

– Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.

– In dialoog op hoog niveau met veranderaars, beslissers en verbinders uit de wereld van Agri, Food & Tech over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert! 

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten!

Alvast een tipje van de sluier… David Wallerstein – CXO Tencent is één van de bevestigde keynote sprekers. Bekijk zijn speech over de Human Future!

 

Praktische informatie

Locatie
Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te ‘s-Hertogenbosch
Aanvang
16.00 – aansluitend op de AgriFoodTech Vakbeurs & Congres
Kosten
€150
Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Geplaatst op: 2018-07-02